torstai 19. heinäkuuta 2012

Haetaan nuorta iloista seminaarin järjestäjää!

Nuorisoneuvosto on päättänyt järjestää seminaarin Helsinkiin lokakuussa 2012. Seminaari on suunnattu päättäjille ja tietenkin on avoin kaikille kiinnostuneille. Seminaarin yhteyteen on suunniteltu järjestää jonkinlaista katutapahtumaan City Samit ry:n kanssa yhteistyössä.
Seminaari-viikolla nuorisoneuvoston tavoitteena on myös käydä tutustumassa valtionhallintoon.

Seminaarissa kerrotaan Suomen saamelaisnuorista. Seminaarin tärkeimmät puhujatkin ovat itse saamelaisnuoria, eri saamenkielten ryhmistä ja eri elinkeinojen harjoittajat.
Helsingissä asuu nykyään suuri osa Suomen saamelaisista. Katutapahtumalla halutaan löytää kadonneetkin saamelaiset ja kertoa valtaväestölle saamelaisten olemassa olosta.
Nuorisoneuvosto näkee myös tärkeäksi tutustua eri ministeriöihin ja muutenkin valtionhallintoon, niinpä Helsingin matkan aikana, nuorisoneuvosto käy myös tutustumassa näihin.

Nyt nuorisoneuvosto etsiikin omatoimista, sosiaalista, iloista ja idearikasta nuorta järjestämään seminaarin ja katutapahtuman. Seminaarin ja katutapahatuman suunnitteluun on luotu työryhmä ideoimaan niitä, joten yksin ei tarvitse pähkäillä.

Työt tulisi alkamaan mahdollisuuksien mukaan 8.8 Inarissa, mutta jatkossa työskentelypaikasta voidaan neuvotella.

Palkka määrittyy Saamelaiskäräjien palkkauksen mukaan; palkkaluokka VII/V 1359,83€ mahdollisine saamelaisalueen- ja kokemuslisineen.

Jos kiinnostuit lisätietoja saat nuorisosihteeriltä Inka Nuorgamilta, vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voit myös lähettää viimeistään 5.8 sähköpostitse inka.nuorgam(at)samediggi.fi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti